دیداربا همسرشهید والا مقام محمود رفیعی نجات

31 فروردين 1393
به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین (س) وروز تکریم مادران وهمسران شهدا ، معاونین وجمعی از پرسنل با سرکارخانم دارابیان همسرشهید والا مقام محمود رفیعی نجات دیدار وازجد واستقامت این خانواده تجلیل به عمل آمد .

در این دیدار که معاونت محترم توسعه ومسئول امور بانوان وخانواده و ستاد شاهد وایثارگران دانشگاه و جمعی از پرسنل دانشگاه حضور داشتند مسئول امور بانوان وخانواده دانشگاه اظهار داشت : مادران وهمسران شهدا یادگاران ارزشمندی هستند که همواره مورد تکریم همه افراد جامعه بوده وخواهند بود و قدردانی از این عزیزان وظیفه هر روز وهر ساعت ماست . شهدای عزیز حق بسیاری بر گردن ما دارند و سرکشی و دیدار از خانواده های معظم شاهد کوچکترین کار می باشد.

خانم هلال بحر  در ادامه افزود : مادران و همسران شهدا بعد از رنج از دست دادن عزیزانشان سال های متوالی مشکلات زیادی را تحمل کردند ، اما همواره صبور بودند این روز فرصت مناسبی برای تجلیل از مقام والای این عزیزان است.

همسر شهید والا مقام محمود رفیعی نجات نیز از حضور مدیران و همکاران خود تشکر و قدر دانی نموده  و اظهار داشت که زنده نگه داشتن یاد وخاطره شهدا کمتر از خود شهادت نیست .