تکریم مادران دربیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س)

6 ارديبهشت 1393
همزمان با اولین روز هفته زن جمعی از بانوان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دربخش زنان وزایمان بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر حضوریافتند و با اهدا شاخه گل ازمادران بستری دراین بخش ها عیادت کردند.

مسئول امور بانوان وخانواده دانشگاه گفت: عیادت ازبیماران بخش زنان وزایمان ، یکی ازبرنامه های هفته بزرگداشت مقام زن است که امروز افتخار این را داشتیم که از این مادران فداکار وزحمتکش عیادت وقدردان زحمات بی شائبه این مادران و هم چنین پرسنل شاغل در این بخش ها باشیم. وی در ادامه ضمن تبریک به مادران بستری گفت : مادرشدن زن را متعالی می کند بی شک مادر بودن اتفاق بزرگی در مسیر زن بودن است . درحاشیه این دیدار خانم هلال بحر درباره برنامه های این هفته گفت : برگزاری جلسه آموزشی ، برگزاری جشن گلواژه آفرینش وتقدیر از بانوان نمونه دانشگاه ، سخنرانی ومولودی خوانی و برگزاری مسابقه خطبه فدکیه و مسابقات ورزشی ، جشنواره غذای سالم از جمله برنامه های اجرایی در این هفته است . دراین بازدید خانم فاطمه دهقانی مسئول محترم امور بانوان وخانواده استانداری ، آقای دکتر عباسی ریاست بیمارستان شهدای خلیج فارس ، درکنارجمعی از بانوان دانشگاه حضور داشتند وهدایایی به پرسنل بخش و مادران اهدا نمودند .