جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت و هفته زن

9 ارديبهشت 1393
همزمان با هفته نکوداشت مقام زن و هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهرجشنواره غذا با عنوان غذای سالم ، خانواده سالم برگزار گردید.

در این جشنواره که با حضورریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ومعاونین معاونتها و روسای شبکه های بهداشت ودرمان شهرستانها برگزار شد و 42شرکت کننده 60نوع غذاهای محلی ، فرنگی و دسرهای گوناگون را به نمایش گذاشتند.

ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درسخنانی ضمن تبریک روز زن از حضور پور شور پرسنل دراین برنامه قدردانی نمود وازاهدای لوح تقدیر وجوایز به کلیه شرکت کنندگان خبر داد .

مسئول امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حاشیه ی برگزاری این جشنواره گفت : اصلی ترین هدف برگزار کنندگان این جشنواره  با توجه به شعار هفته سلامت – یک عمر سلامتی با خود مراقبتی - معرفی تغذیه سالم و به نوعی آموزش غیر مستقیم هنر آشپزی ، زنده نگه داشتن و تبادل و تداوم فرهنگ سنتی وغذا های بومی ، الگو سازی از غذا های سالم و بهداشتی و الگوهای صحیح زندگی با استفاده از رژیم مناسب غذایی می باشد.
خانم هلال بحر در همین خصوص گفت: برگزاری جشنواره غذا ، علاوه بر حمایت از بیماران نیازمند ، همزمان با گرامیداشت میلاد پر فروغ دخت نبی اکرم(ص) وهفته زن ، صرفاٌ در جهت حفظ منزلت زن و توسل به ائمه ی اطهار(ع) تدارک دیده شده است، زیرا زنان جامعه مهمترین و محوری ترین مسائل جامعه ، از جمله  سلامت خانواده را به عهده دارند ولذا تجلیل از مقام شامخ زنان از دیگر اهداف این جشنواره به شمار می آید.
شايان ذکر است مبالغ حاصل از فروش غذاهاي اين جشنواره ، در اختیار بیماران  نیازمند قرار خواهد گرفت تا انشاالله گامی مفید در ترویج  فرهنگ زیبای نوع دوستی و از طرفی رفع بخشی از نیازهای مالی افرادی که دچار بیماری های خاص هستند خواهد شد.

کارشناسان این برنامه بر اساس ارزش غذایی ، رعایت اصول بهداشتی  ، طعم غذا ، تزئین غذا و خلاقیت ده غذای برتر را انتخاب و جوایزنفیسی  به آنها اهدا می‏شود.

برپایی ایستگاه نقاشی ویژه کودکان  باموضوع  زندگی سالم  و اهدای جوایز به نفرات برتر ازدیگر برنامه های این جشنواره بود



   
تعداد بازدید:   ۳۲۷۹

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >