برگزاری جشن گلواژه آفرینش ویژه میلاد حضرت زهرا(س) و روززن

9 ارديبهشت 1393
جشن گلواژه آفرینش به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) الگوی تمام زنان عالم و اسوه حیا و عفت وبزرگداشت مقام زن برگزار گردید

جناب آقای دکتر رئیسی ، ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ضمن تبریک جخسته میلاد حضرت زهرا(س) و روز زن گفت : دانشگاه علوم پزشکی بوشهر این افتخار را دارد که بیشتر شاغلین را بانوان تشکیل میدهند و علیرغم  دارا بودن نقش مادری در منزل ، با تمام توان به مردم شریف استان بهترین خدمات بهداشتی ودرمانی را ارائه می نمایند.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین نصاری  به ذکر فضایل حضرت زهرا (س) پرداخت وتاکید کرد که اسلام بر نقش زن در مدیریت خانواده توجه زیادی نموده و براین اصل تکیه داشته که حضور او در اجتماع نباید نقش زن را در خانواده کمرنگ کند و علت صالح بودن وموفقیت افراد در جامعه مادران آنها هستند.

دراین مراسم  از بانوان نمونه  معاونتها وشبکه های بهداشت ودرمان وبیمارستانهای دانشگاه با اهدای لوح و جایزه تقدیر شد.

این ویژه برنامه  با حضور بانوان شاغل در دانشگاه در سالن شهید بهشتی دانشگاه  برگزار و برنامه هایی  نظیر مولودی خوانی، سخنرانی، دف زنی،  تواشیح در این جشن اجرا گردید.